Home » Online trainingen

Online trainingen

Super tof dat jij aan de slag wilt om met meer zelfvertrouwen vanuit je hart te willen gaan opvoeden, werken en leven. Leven vanuit je hart en eigen gevoel gaat je zoveel meer rust en geluk geven en dat gun ik jou van harte. 

Hier vind je de cursussen en mogelijkheden om met meer zelfvertrouwen je hart te gaan volgen. Wat spreekt jou aan en wat heb jij nodig. Dat zijn voor nu de eerste vragen die je jezelf mag gaan stellen. Kies vanuit je eigen gevoel, ga ontdekken en de eerste stap is gezet. 


Nog beschikbaar tot en met 30 november 2021

  • Moeiteloos kaarten leggen voor jezelf
  • Verschillende leggingen doen
  • Elke vraag die je hebt beantwoord krijgen
  • Volledig vanuit je eigen intuïtie luisteren naar wat de kaarten vertellen
  • Weten welke vragen je kunt stellen en hoe je ze kunt stellen
  • Je angel team ervaren en voelen elke dag
  • Kaarten gebruiken voor jezelf en voor je kind

Het gaat er niet om dat je weet hoe het werkt, maar dat je gaat vertrouwen dat het werkt.

 

Leer moeiteloos engelen kaarten leggen en lezen voor jezelf.  Klik HIER voor meer informatie


Nog beschikbaar tot en met 31 oktober 2021

Altijd al nieuwsgierig geweest naar edelstenen? Heb je edelstenen liggen maar weet je niet wat je er moet doen? Benieuwd naar hoe edelstenen voor je kunnen werken? En zou jij willen leren hoe je edelstenen kunt gebruiken?

Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je geen idee wat je moet doen met de edelstenen die nu zo mooi op je kast liggen en weet je niet wat je met edelstenen kunt doen?

Dan is deze cursus echt iets voor jou!

 

In deze cursus leer je wat je met edelstenen kunt doen, hoe je ze kunt verzorgen en hoe ze voor je kunnen werken als helende tool. Maar ook is er aandacht voor hoe jij optimaal edelstenen kunt gaan inzetten in combinatie met het gebruiken van energie. Zodat jouw leven nog leuker, sterker en vervulder wordt.  Ik nodig je uit om te ontdekken wat edelstenen voor jou kunnen doen en betekenen. 

 

Klik HIER voor meer informatie over deze cursus. Nog verkrijgbaar tot en met 31 oktober 2021.


de HSP Spirit academy

spiritueel groei programma

Jij bent jij en jij bent uniek. In de HSP Spirit academy vind je tal van voorbeelden van hoe het ook kan, leer je hoe jij zelf antwoorden krijgt, beslissingen en keuzes kan gaan maken vanuit je eigen hart en waarom jij dingen op een andere manier ervaart dan een ander.

Ik leg je graag uit hoe het voor jou werkt en welke oefeningen jij kunt doen om spiritueel te groeien. Je krijgt een half jaar toegang tot alle inhoud, zodat je op je eigen tempo kunt ontdekken.

 

• Je leert waarom aarden zo belangrijk is en dat je je kunt leren afschermen voor prikkels van buitenaf.

• Je leert hoe je energie chakra's werken en welke oefeningen je kunt gebruiken om ze meer in balans te brengen.

• Je leert hoe je heldere kanalen (helder zien, helder voelen, helder horen en helder weten) kunt trainen en gebruiken.

• Je leert hoe je met engelen kunt praten en hoe zij je helpen in je dagelijkse leven.

• Je leert over hooggevoelig zijn en hier mee om gaan.

• Je leert over het spirituele vergevingsritueel Ho'oponopono en hoe je daarmee blokkades kunt los maken en oude patronen kunt doorbreken.

• Je leert zoveel over jezelf en hoe jij sterker in je schoenen kunt gaan staan dat het je leven zal veranderen.


1 op 1 groeitraject

Het groeitraject met persoonlijke begeleiding om met meer zelfvertrouwen in je leven te gaan staan en naar je intuïtie te leren luisteren.

 

Je voelt dat het anders mag en dat je meer uit je leven zou kunnen halen, maar je omgeving denkt daar heel anders over. 'Doe maar normaal", "Stel je niet zo aan" en "Waarom doe je nou zo moeilijk?". Hoe zou het voor jou zijn wanneer je 100% durft te vertrouwen op je eigen gevoel, zelfs al zegt je familie en vriendinnen dat niet te doen? 

 

Hoe komt het toch dat het je maar niet lukt om die ene situatie achter je te laten? Waarom blijft het je maar achterna zitten en laat het je niet los? Je hebt de oorzaak nog niet gevonden. Heb je eenmaal de bron gevonden, dan stroomt de rest vanzelf door en valt het ene na het andere kwartje.

 

Wanneer je tegen een bepaalde situatie aanloopt is het fijn om samen met iemand hier naar te kijken. Soms zie je namelijk de oplossing niet meer, terwijl die eigenlijk al voor je neus staat. De bekende blinde vlek staat je in de weg om verder te kunnen gaan.