Home » Online trainingen » de HSP Spirit academy

de HSP Spirit academy

Deze online academy is voor hooggevoelige vrouwen die zich spiritueel willen ontwikkelen en met meer zelfvertrouwen willen luisteren naar hun eigen hart en ziel.

"Iedereen verdient een leven vol liefde, overvloed en geluk"

 

Ontdek hoe jij jezelf lief kunt hebben, met zelfvertrouwen in je leven kunt staan en leer jezelf beter kennen.

 

Steeds meer mensen raken de verbinding kwijt met wie ze echt zijn. Terwijl juist nu het zo belangrijk is om goed naar je eigen gevoel, hart en intuïtie te blijven luisteren.

 

En dat is waar ik jou bij kan helpen. Ik wil jou helpen bij het creëren van een leven waarin jij vol zelfvertrouwen weer rust, geluk en overvloed gaat ervaren. En dat doe ik door een vleugje spirit over je leven heen te kieperen.

 

De HSP Spirit academy is een plek waar jij veilig kunt ontdekken, leren en groeien hoe jij jouw leven wilt leven. Waarin jij gaat ontdekken dat jouw ware natuur altijd al rust, geluk en vertrouwen is geweest. Dit is dichter bij dan je denkt.


Schrijf je hier in voor de wachtlijst


"Ik durf nu op mijn eigen gevoel te vertrouwen."

 

Na al die jaren maar doen wat mijn omgeving van mij verwachtte liep ik helemaal vast. Ik voelde me onzeker over mezelf en twijfelde of ik het wel goed deed. Daarom luisterde ik altijd maar naar wat anderen vonden dat ik moest doen.

 

Toen in 2011 mijn moeder overleed bleek dat een life changing event te zijn voor mij. Ik dook 'head first' in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling en besloot mezelf open te gaan stellen voor alles wat ik op dat moment nog niet kende.

 

Ik struinde het internet af op zoek naar antwoorden en naar nieuwe informatie. Ging naar workshops, bezocht beurzen en ging heel veel boeken lezen. Ik had echt geen idee wat ik aan het doen was, maar deze nieuwe wereld voelde zo als thuis komen.

 

Ik ontdekte dat ik mezelf helemaal niet echt kende en al helemaal niet vertrouwde. Door dieper in te gaan op mijn persoonlijke stukken leerde ik mezelf steeds beter kennen. Ik leerde om gaan met mijn energie, te vertrouwen op mijn intuïtie en om te gaan met mijn gevoeligheid. En ik bleek helemaal geen aansteller te zijn, vreemde eend of meeloper. Ik bleek juist creatief en intuïtief te zijn en heel goed in staat mijn eigen keuzes te maken.

 

Mits ik alle bullshit los kon laten en durfde te gaan vertrouwen op mezelf.

 

De HSP Spirit academy is voor jou als je

• Genoeg hebt van je onzeker voelen

• Niet meer wil twijfelen aan jezelf

• Niet meer wil luisteren naar anderen, maar met vertrouwen naar jezelf

• Je jezelf beter wil leren kennen

• Je jezelf beter wil leren begrijpen

• Beter wilt leren omgaan met je gevoeligheid en je spirituele gaven

• Graag meer ontdekt en wil leren over spiritualiteit

• Nieuwsgierig bent naar hoe energie werkt en wat je er zelf mee kunt doen

 

En als je

• Open minded bent

• Gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde

• Meer in contact wil zijn met je lichaam, geest en ziel

• Houdt van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en daar in wil duiken

• Uit de stand overleven wilt stappen en wilt gaan leven!

 

hsp spirit academy

Dit is een plek waar spirituele ontwikkeling veilig ervaren kan worden. Dit programma volg je op je eigen tempo en wanneer jou het uitkomt. Dat wil zeggen dat wanneer jij één module per maand wil doen, dat prima kan. De ervaring leert dat wanneer je eenmaal begint, je meer wil en dat is ook mogelijk. Je hebt direct toegang tot alle modules, dus je bepaalt zelf je tempo.

 

"Op het moment dat ik echt vertrouw op mijn eigen intuïtie, op mijn spirit, dan verandert alles."

 

En die momenten zijn magisch! Ik geloof oprecht dat wanneer jij ook durft te vertrouwen op je eigen intuïtie, gaat vertrouwen op je eigen gevoel(igheid) en voelt hoe gelukkig je daarin bent, dan wil je niet anders meer. 

 

In de HSP spirit academy help ik je daar bij en geef ik je alle handvatten die je nodig hebt om dit te doen. Je gaat ervaren hoe jouw intuïtie werkt, hoe jouw energie werkt en hoe jouw gevoeligheid werkt. Zodat jij weer controle krijgt over je leven in plaats van maar wat aan te klooien in die eeuwige overleefstand.

 

Jouw spirit, oftewel jouw ziel, wil gehoord worden. Dat is namelijk je ware, echte en natuurlijke zelf. 

Dit zegt een lid van de academy:

"De reden dat ik lid ben van de Spirit academy is dat ik graag wilde leren hoe ik met mijn kaarten en mijn spirituele ontwikkeling om moest gaan. Dankzij de goede uitleg van Karin in de masterclass in de club leer ik daar nu goed mee om te gaan. Het leggen van de engelenkaarten is ook heel duidelijk uitgelegd in de aparte engelen kaarten cursus. Kortom ik ben lang niet uitgeleerd en ik kijk uit naar elke keer wat er voor nieuws op de website of in de community komt om meer te leren. Echt een aanrader." -Wendy

Dit vind jij in de HSP Spirit academy:

Module 1: Aarden & afschermen 

Module 2: Chakra's in balans brengen

 Module 3: Je heldere kanalen gebruiken 

♥ Module 4: Communiceren met engelen 

Module 5: Ho'oponopono, het spirituele vergevingsritueel om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken

Met de volgende online trainingen:

 De intuïtie groeisprong

Leven met edelstenen

En ook:

 Herkenning & erkenning

Gelijkgestemde, gevoelige en bewuste vrouwen die je in de community vindt

Twee wekelijkse groeps- coachsessie met mij in de online Spirit academy community

Ruimte voor wie jij echt bent en wil zijn

 

Als extra krijg je toegang tot:

Bonus masterclasses over o.a. hooggevoeligheid, de wet van aantrekking en Human Design basics

Verdiepende video's over de genoemde onderwerpen

♥ Een half jaar toegang tot alle inhoud van de Spirit club community

 

Een complete academy waarin jij de informatie en kennis vindt om persoonlijk en spiritueel te groeien.

Jij bent jij en jij bent uniek. In de HSP Spirit academy vind je tal van voorbeelden van hoe het ook kan, leer je hoe jij zelf antwoorden krijgt, beslissingen en keuzes kan gaan maken vanuit je eigen hart en waarom jij dingen op een andere manier ervaart dan een ander.

Ik leg je graag uit hoe het voor jou werkt en welke oefeningen jij kunt doen om spiritueel te groeien. Je krijgt een half jaar toegang tot alle inhoud, zodat je op je eigen tempo kunt ontdekken.

 

• Je leert waarom aarden zo belangrijk is en dat je je kunt leren afschermen voor prikkels van buitenaf.

• Je leert hoe je energie chakra's werken en welke oefeningen je kunt gebruiken om ze meer in balans te brengen.

• Je leert hoe je heldere kanalen (helder zien, helder voelen, helder horen en helder weten) kunt trainen en gebruiken.

• Je leert hoe je met engelen kunt praten en hoe zij je helpen in je dagelijkse leven.

• Je leert over hooggevoelig zijn en hier mee om gaan.

• Je leert over het spirituele vergevingsritueel Ho'oponopono en hoe je daarmee blokkades kunt los maken en oude patronen kunt doorbreken.

• Je leert zoveel over jezelf en hoe jij sterker in je schoenen kunt gaan staan dat het je leven zal veranderen.

 

Wanneer je nieuwsgierigheid eenmaal geprikkeld is wil je meer. Wanneer jouw intuïtie langzaam het daglicht begint te zien wil ze groeien.  En wanneer jij begint te ervaren dat er een wereld voor je open gaat die je zoveel herkenning en antwoorden geeft, dan wil je alleen nog maar meer leren en ontdekken. En wil je dat?!

Spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, luisteren naar je hart en intuïtie gaan naar mijn menig namelijk samen.  We zitten namelijk vaak nog vast in ons hoofd. Overleven vanuit je hoofd en een vast denkpatroon in plaats van leven vanuit je gevoel.

Om dat te doorbreken mag je leren om veel meer vanuit je eigen hart en gevoel te gaan leven. En daar helpt je intuïtie je bij. Je intuïtie is iets dat jij van nature al in je hebt en alleen maar leeft vanuit liefde, respect en warmte. En je intuïtie staat weer in verbinding met je spirit (je ziel).

Gelukkig voor jou ben jij nu tot de ontdekking gekomen dat leven vanuit je gevoel precies is wat je echt een gelukkig leven vol zelfvertrouwen zal geven. Door persoonlijk en spiritueel bewust te zijn groei je innerlijk en leer je jezelf beter kennen. Je ware natuur komt tevoorschijn en vanuit je ware staat van zijn ontdek je een leven vol betekenis, liefde, wonderen en passie.

 

Er staan verschillende trainingen en masterclasses voor je klaar. E books die je op je gemak kunt lezen. Online trainingen waarmee je dieper in gaat op je intuïtie laten groeien, edelstenen in je dagelijks leven gebruiken en het leggen van engelen kaarten. En deze kun je volgen op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Door op je eigen tempo de trainingen, masterclasses en e books te volgen, leer jij zo snel als jij wilt gaan. Je kunt zelf kiezen waar je mee begint of dat je liever eerst even mee kijkt hoe het werkt. Kom je er niet uit, dan help ik je graag verder om te bekijken wat er nu bij jou past en welke stappen jij kunt zetten. 

Je komt in een community met vrouwen die allemaal bezig zijn met spiritualiteit, zich persoonlijk willen ontwikkelen, hooggevoelig zijn en graag vol zelfvertrouwen vanuit hun hart willen leven. 

Het fijne aan de community is dat wanneer jij een vraag hebt of ergens tegen aan loopt, je meteen je vraag kunt stellen. Er is altijd iemand die jou hiermee kan helpen. Je hoeft het niet meer alleen te doen. En elke twee weken coach ik je persoonlijk in de live groepscoach call in de community.

Kort samengevat

 

• De HSP Spirit academy helpt jou om met meer zelfvertrouwen in je leven te staan, helpt jou om bewust te worden van jouw kwaliteiten, gaven en talenten en met liefde met jezelf om te gaan. 

 

• De HSP Spirit academy helpt jou om uit de overlevingsstand te komen en in de leef stand te stappen.

 

• De HSP Spirit academy helpt jou om je gelukkiger en compleet te voelen.

 

• De HSP Spirit academy is een spiritueel  groei programma  (je hebt een half jaar toegang tot alle inhoud en de community).

 

Veel gestelde vragen

• Kan ik ook mee doen als ik geen Facebook account heb?

Ja dat kan, de modules, masterclasses en trainingen staan in een beveiligde leeromgeving. Maar dan mis je wel de groep coaching momenten in de fb community en de extra's die ik deel. Ik adviseer je om een facebook account aan te maken, zodat je lid kunt worden van de community.

• Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt gebruik maken van het betalen in termijnen. Stuur hiervoor een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com en we bespreken samen de mogelijkheden.

• Ik ben HSS en niet HSP, kan ik dan mee doen? 

Ja dan kun je zeker ook mee doen. De academy bevat tools die zowel voor HSP als HSS ingezet kunnen worden, zodat je energie meer in balans komt.

• Ik heb niks met spiritualiteit, is dit dan iets voor mij? 

Dat kan alleen jij beslissen. In de academy vind je spirituele onderwerpen zoals engelen, heldere kanalen oefenen en een spiritueel vergevingsritueel. Als je hier open voor staat en/of nieuwsgierig naar bent dan zou ik zeker mee doen. Heb je geen behoefte aan spiritualiteit in jezelf ontdekken, dan kun je beter niet meer doen.

• Ik ben niet zo'n snelle leerling, kan ik het dan wel bijhouden allemaal?

Je hebt een half jaar toegang tot alle inhoud, je kunt het dus op je eigen tempo volgen. Plan voor jezelf in wanneer je welke modules wil doen, zodat je in dat half jaar voldoende tijd hebt. De ervaring leert dat jouw commitment belangrijker is dan je tempo.