Home » Over Karin

Over mij

Karin Schrijver Single Power mom

Leven vanuit je intuïtie wordt nog wel gezien als iets zweverigs, raars en ongrijpbaars. Niks is minder waar!

Het is mijn missie om elke vrouw zich bewust te laten worden dat zij vanuit haar eigen gevoel en intuïtie keuzes mag maken en mag leven. Zodat zij (jij dus!) vol zelfvertrouwen opvoed, werkt, leeft en geniet.

Zo vaak deed ik wat anderen van mij verwachtte en nooit gaf het me die voldoening die ik zocht. Ik besloot mijn eigen pad te kiezen en te gaan voor mijn eigen dromen en verlangens. En ja, dat was anders dan dat de mensen in mijn omgeving het deden.

Ik besloot parttime te gaan werken, mijn eigen bedrijf te beginnen en ik kan meer genieten van het opgroeien van mijn zoon. Daarbij durf ik nu  keuzes te maken die voor mij goed voelen. Hier word ik echt gelukkig van.

Dit ging niet altijd even makkelijk.

In juni 2007 scheidde ik van mijn man en ik ging zonder plan als alleenstaande moeder met mijn twee jarige peuter de wereld in.

Ik had echt geen idee waar ik zou uitkomen, maar ik wist één ding heel zeker. Ik wilde een beter leven voor mezelf en voor mijn zoon. Vervolgens  trok ik bij mijn moeder in, kreeg ik ontslag op mijn werk wegens een reorganisatie en had geen eigen huis meer, geen partner en geen geld. Well done ;-)

Wanneer ik daar nu aan terug denk voel ik nog steeds de onzekerheid en het overweldigende, intense verdriet van eenzaamheid. Ik was boos, voelde me leeg en had niks meer. Lange tijd was mijn zoon de enige reden om uit bed te komen.

In september 2008 kreeg ik een huis toegewezen en binnen drie weken trokken we daar in. Ik vond werk, Robin ging naar een nieuw kinderdagverblijf en het was een lange winter kan ik je vertellen. 

Altijd stond ik klaar voor anderen, paste ik me aan en was ik voor anderen aan het zorgen. In dat plaatje was ik mezelf totaal vergeten.

Power mom

Na die periode ben ik aan de slag gegaan met datgene wat ik nodig had. Ik verslond elk boek dat ik kon vinden over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, ik ging workshops en cursussen volgen en ik voelde mezelf weer opbloeien. Ik ontdekte dat ik veel meer in mijn mars had, kreeg meer zelfvertrouwen en begon weer te genieten van mijn leven.

Vandaag heb ik een leuke parttime baan, Robin groeit op tot een sterke, gevoelige en zorgzame jongeman en ik ben super trots dat ik mijn eigen business ben gestart. Al is het een pittige, moeilijke, soms zware en lange weg geweest, het is het zo waard geweest. Want in die jaren ben ik gegroeid, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en voel ik me dankbaar met elke dag dat ik uit bed stap. 

Ik loop graag met je mee om te ontdekken waar jij weer van opbloeit.

Intuitief leven voor alleenstaande moeders

In mijn cursussen, artikelen, video's en op mijn social media accounts leg ik op een makkelijke, nuchtere en heldere manier uit hoe jij stappen kunt gaan maken om jouw leven te leven zoals jij dat wilt en vanuit je intuïtie op te voeden, te werken, genieten en leven.

 

Let's connect

Facebook

Instagram

YouTube

Mail naar contact.karinschrijver@gmail.com of vul het contactformulier hieronder in als je in contact met mij wilt komen!


Gecertificeerd Angel card reader

Een van de mooiste tools om je intuïtie aan te spreken zijn engelen kaarten. Sinds ik in 2015 hiermee startte is mijn intuïtie zo sterk gegroeid. In 2016 ronde ik de volledige  online Angel card reader cursus van Doreen Virtue af en werd ik certified angel card reader. Zoveel inspiratie en wat een verrijking van mijn leven. Dat gun ik iedereen.

Met heel veel liefde gebruik ik bijna dagelijks de engelen- en orakelkaarten. Voor wat extra steun, support of bevestiging, maar ook om een intentie te zetten voor de week of dag. Het is niet de bedoeling dat je naar de kaarten gaat leven, maar juist dat ze een mooie aanvulling zijn op je leven. 

In 2020 heb ik besloten om hier een online training van te maken en deze geef ik nu twee keer jaar aan iedereen die met deze mooie tool aan de slag wil. 


Certified Assertiveness coach by Doreen Virtue

Op een assertieve manier voor jezelf opkomen is zo waardevol voor jezelf. Aardig zijn voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en daarbij je eigen grenzen aangeven en bewaken. Super belangrijk om hierin naar je eigen gevoel te luisteren en je niet af te laten leiden door de ruis van anderen. 

In 2015 volgde ik de online cursus van Doreen Virtue waarin ik leerde op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken en daarbij met respect om te gaan met hoe ik ben. Een waardevol leerproces dat ik nu graag door geef aan anderen mama's.

Assertief zijn

Gecertificeerd Ho'oponopono Practicioner

"Loslaten en vergeven. Een rode draad in mijn leven en in dat van vele anderen. Zoveel oude herinneringen, overtuigingen, oordelen en oude patronen die we maar blijven herhalen tot bloedens toe. Dat je in een situatie hebt gezeten de pijn deed is tot daar aan toe, maar door deze te blijven herhalen in je leven gaat de wond steeds weer open.

Is dat echt hoe je dit leven wilt blijven leven?

In 2015 kwam ik in aanraking met Ho'oponopono. En sinds die tijd is er veel veranderd in mijn leven en in dat van anderen. Door mijn pijnen te helen, heel ik ook die van anderen. Je bent met elkaar verbonden dat gaat vanzelf. Je hoeft de ander niet te vergeven, zelfs niet eens aan te kijken om te kunnen vergeven, los te laten en te helen.  Je hebt alleen jezelf nodig."

- Karin

 

Karin is officieel Certified Ho'oponopono Practicioner sinds 31 juli 2018. Hiermee deelt en inspireert zij vele gevoelige vrouwen om hun leven te leven vanuit liefde voor zichzelf.

 

Ho'oponopono is een krachtige methode om negatieve gedachten, blokkades en oude patronen te helen tot diep in je ziel. 

Ik heb een aantal video's over Ho'oponopono gemaakt, die vind je HIER of kijk op mijn YouTube kanaal.


in de Media

In februari 2017 kreeg ik de kans om mee te doen aan het RTL4 programma LifestyleXperience. Een hele gave ervaring en super om mee te maken. Ik was natuurlijk mega zenuwachtig. Wat moest ik ook alweer zeggen en hoe kom ik over. Maar ook dit gaan mensen in mijn omgeving zien. Ze gaan mij zien, op beeld, bij RTL4. 

Na een lichte paniekaanval besloot ik er toch voor te gaan. Sindsdien ben ik een heel stuk van mijn camera angst af en ben ik steeds meer zichtbaar geworden. Letterlijk en figuurlijk.  Mijn bedrijf is inmiddels gegroeid van spiritueel coach, HSP coaching naar transformatie- en spirit life coach voor gevoelige, ondernemende vrouwen die hun hart willen volgen.

Ik schrijf blogs en maak video's waarin ik  vrouwen inspireer, coach  en motiveer!

Een mooie ervaring en fijne herinnering.