Home » Persoonlijk groeitraject

Persoonlijk groeitraject

Je voelt dat het anders mag en dat je meer uit je leven zou kunnen halen, maar je omgeving denkt daar heel anders over. 'Doe maar normaal", "Stel je niet zo aan" en "Waarom doe je nou zo moeilijk?". Hoe zou het voor jou zijn wanneer je 100% durft te vertrouwen op je eigen gevoel en je eigen keuzes maakt, zelfs al zegt je familie en vriendinnen iets anders? 


Hoe komt het toch dat het je maar niet lukt om die ene situatie achter je te laten? Waarom blijft het je maar achterna zitten en laat het je niet los? Je hebt de oorzaak nog niet gevonden. Heb je eenmaal de bron gevonden, dan stroomt de rest vanzelf door en valt het ene na het andere kwartje.


Wanneer je tegen een bepaalde situatie aanloopt is het fijn om samen met iemand hier naar te kijken. Soms zie je namelijk de oplossing niet meer, terwijl die eigenlijk al voor je neus staat. De bekende blinde vlek staat je in de weg om verder te kunnen gaan. 


Loslaten van oude patronen & het doorbreken van blokkades die jou tegenhouden om te genieten van je leven.

Jouw gedachten houden je tegen en zorgen ervoor dat je schuldig, verdrietig en moe voelt. Als je maar lang genoeg hoort dat je niet goed genoeg bent, niks kunt en niks waard bent dan ga je het vanzelf geloven. Het wordt jouw waarheid en je leven gaat niet zoals jij graag zou willen. 

Door steeds voor anderen te zorgen, loop je zelf helemaal leeg. Je hebt weinig energie om iets voor jezelf te doen, je voelt je moe en emotioneel. Je tolereert hoe anderen met je omgaan, ook al wordt je er zelf verdrietig van. Toch blijf je anderen op nummer 1 zetten en ben je ontzettend trouw en loyaal.

Er lijken maar weinig mensen begrip voor je te hebben. Familie en vrienden gaan er al snel aan voorbij hoe jij je eigen voelt en jij blijft er mee rond lopen. Je voelt je onbegrepen, anders en teveel. Soms ben je letterlijk ziek van alle zorgen en stress die het je geeft. 

Hoe graag je het ook wil en hoe hard je ook je best doet, het lukt maar niet om deze patronen te doorbreken. Je valt steeds weer terug, waardoor je nog strenger voor jezelf gaat zijn. Je staat op het punt om op te geven, je bent er klaar mee, want hoe kom je hier nog uit? Het is een eindeloze spiraal waarin je terecht bent gekomen.

Door naar je hart en intuïtie te leren luisteren, maak je je leven een stuk makkelijker. Keuzes maken wordt makkelijker, beslissingen nemen en je eigen gevoel volgen wordt makkelijker. Dan is het niet meer belangrijk wat anderen tegen je zeggen of ergens van vinden. Dan herken jij deze oude patronen en durf je door die blokkades heen te gaan, zodat je ze ook echt gaat doorbreken.

Graag luister ik naar je verhaal en begeleid ik je vanuit mijn intuïtie om weer een helder en duidelijk beeld voor jezelf te krijgen wat je kunt doen en waar je heen wilt. Zodat jij weer met zelfvertrouwen naar je eigen hart gaat en blijft luisteren.

Ik voel door de woorden heen wat er nodig is en geef dat aan je door. Je krijgt niet wat je horen wil, maar wat je nodig hebt. En als je daar voor open staat dan nodig ik je van harte uit om kennis te maken. Ik kijk er naar uit om jou waardevolle inzichten te geven en te zien groeien. 

1 op 1 trajecten worden altijd persoonlijk afgestemd op wat jij nodig hebt. Voel je vrij om mij een bericht te sturen en jouw situatie voor te leggen. Samen bespreken we dan wat voor jou een goede optie is.


"Dankjewel lieve Karin, voor de sessies die ik bij jou gevolgd heb. Jij hebt mij enorm goed op weg geholpen. Ik ben ontzettend dankbaar voor al je goede adviezen. Ik kan het absoluut iedereen aanraden!!!"


"Lieve schat nogmaals hartstikke bedankt voor deze sessies.
Heb er heel veel van geleerd. En voel me echt zo top hoe ik nu met mijn positieve energie om kan gaan. En op mijn intuïtie vertrouw. Je bent een topper!"


Wanneer je deze deur open zet naar jezelf leren kennen, dan komen er naast veel herkenning en een gevoel van opluchting ook veel vragen en onrust naar boven. Doe je het wel goed en wat nou als het maar niet lijkt te lukken waar je zo naar verlangt. Zoveel bergen van weerstand staan voor je, twijfel en onzekerheid komen steeds weer naar boven en de beren op de weg zijn ontelbaar geworden. 

 

Dat gevoel van rust, geluk en vrijheid lijkt soms zo ver weg, dat je er moedeloos van wordt.

 

Toch is er een weg die makkelijker en meer moeiteloos gaat. Ik help je graag door dit proces heen, zodat jij dat gevoel van geluk en vrijheid eindelijk weer gaat voelen. Jij gaat weer in jezelf en je eigen kracht geloven en vertrouwen!

 

"Ik zag door de bomen het bos niet meer. Dankzij Karin haar tips weet ik waar ik moet beginnen en doe ik het ook echt."


"Ik vond heel leerzaam. Karin legt heel goed uit en als je het nog niet goed weet dan legt ze het op een andere manier uit. Ze gaf mij mijn zelfvertrouwen terug."