Home » Services » Persoonlijke mentoring

Persoonlijke mentoring

Wanneer je tegen een bepaalde situatie aanloopt is het fijn om samen met iemand hier naar te kijken. Soms zie je namelijk de oplossing niet meer, terwijl die eigenlijk al voor je neus staat. De bekende blinde vlek staat je in de weg om verder te kunnen gaan.

Graag luister ik naar je verhaal en begeleid ik je vanuit mijn intuïtie om weer een helder en duidelijk beeld voor jezelf te krijgen wat je kunt doen en waar je heen wilt. Zodat jij weer met zelfvertrouwen naar je eigen hart gaat en blijft luisteren.

1 op 1 gesprekken of trajecten worden altijd persoonlijk afgestemd op wat jij nodig hebt. Voel je vrij om mij een bericht te sturen en jouw situatie voor te leggen. Samen bespreken we dan wat voor jou een goede optie is.

Mentoring call

€ 48,00

Mentoring call

€ 48,00

1 videocall

Wil jij graag met mij bespreken of een 1 op 1 mentoring call iets voor jou is, vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Disclaimer, is ben geen arts,psycholoog of therapeut. Voor trauma verwerking, lichamelijke- of psychische klachten verwijs ik je altijd door naar een specialist.