Home » Trainingen » Soul sunday

Soul sunday

Voordat de week begint, eerst de week goed afronden. En de nieuwe week fris en fruitig starten. In het soul sunday pakket vind je allerlei handige tools om alles uit je week te halen. 

Met de plan guide ga je aan de slag om je week in te plannen voor meer rust, ruimte en geluk. De week hoeft je namelijk niet te overvallen of zomaar te gebeuren. Jij hebt hier controle over.

In de soul nourishment guide vind je allerlei info over mediteren, een wandel plan, muziek die je naar een hogere frequentie brengt en welke voeding goed is voor je ziel. 

In de bijbehorende Facebook groep ontmoet je gelijkgestemde mama's die net als jij op zoek zijn naar tips, kennis en informatie om meer vanuit intuïtie te leven. Je kunt in de soul sunday community al je vragen stellen, en ook je ervaringen delen over soul sunday en alles wat daarin past! 


In het soul sunday pakket vind je de plan guide en de soul nourishment guide.

In de plan guide:

  • Plannen in je planner
  • Journallen & prompts
  • Meal planning & voorbeeld week meal plan

In de soul nourishment guide:

  • Mediteren en hoe het ook kan
  • Een 30 dagen wandelplan
  • Muzieklijst met high vibe energie

De komende tijd blijf ik nieuwe inhoud toevoegen aan het soul sunday pakket. Als soul sunday member is dit uiteraard ook beschikbaar voor jou. Denk aan extra video's, audio en extra pagina's voor de guides.

Sale!

Soul sunday pakket

€ 47,00 € 27,00
Sale!

Soul sunday pakket

€ 47,00 € 27,00

PRE ORDER NU JOUW PAKKET EN JE ONTVANGT HEM OP ZONDAG 19 JULI IN JE MAIL


Veel gestelde vragen:

Moet dit per se op zondag?

Nope, dit mag je doen op elke dag die jou goed bevalt. Ik vind zondag een mooie dag om terug te kijken op de week en fris een nieuwe week in te gaan. Maar doe jij dit liever op zaterdag of op maandag, dan doe je dat.

Hoe kom ik aan de guide?

Wanneer je het #soulsunday pakket besteld en betaald hebt, ontvang je een mail met daarin alle informatie. In de mail staat bijvoorbeeld de link naar de facebook community en de link naar de beschermde online pagina waar je alle guides en extra's vindt. Alles is online te vinden voor je.

Hoe lang krijg ik toegang?

Je krijgt in ieder geval tot en met 31 december 2020 toegang tot de inhoud en de community. Ik houd je op de hoogte of we daarna door gaan met #soulsunday.

Wordt het bedrag elke maand afgeschreven?

Nee. Het #soulsunday pakket is een eenmalig bedrag. Er wordt niets automatisch afgeschreven behalve de eenmalige kosten van het pakket.