Home » Trainingen » Zelfverzekerd je hart volgen als single mama

Zelfverzekerd je hart volgen als single mama

Deze cursus is speciaal gemaakt voor alleenstaande moeders wanneer je stappen wil maken in je persoonlijke- en spirituele groei en willen leren je hart te volgen om met meer zelfvertrouwen in jouw leven te staan  Zodat jij gaat doen waar je blij van wordt, keuzes maakt waar je zelf achter staat en met vertrouwen je grenzen aan geeft.

Dit is wat de cursus je gaat brengen!

 Weer genieten en houden van je leven.

 Je gaat weer kiezen voor je eigen geluk.

Je gaat met vertrouwen en vanuit je eigen gevoel opvoeden en leven.

Je intuïtie staat weer aan!

Jij staat sterker in je schoenen.

Je bent weer gaan leven in plaats van alleen maar overleven.

 Jij gaat jezelf de belangrijkste persoon op aarde vinden.

Hoe het werkt

Je krijgt elke week (zes weken) een mail met daarin een video en werkboek voor de module van die week. Deze online cursus is zo opgesteld dat jij stap voor stap leert hoe je kunt loslaten, helen en weer vertrouwen op en in jezelf. Wat jij gaat doen is wekelijks de video bekijken, het werkboek er bij pakken en ongeveer een half uur tijd te maken om ze te bekijken. En dan is het aan jou om er dagelijks wat mee te doen. Informatie, stappen en kennis krijgen is één ding, maar het echt toepassen daar ligt de sleutel tot de verandering die jij zoekt.

Wanneer je aan de slag gaat met deze cursus gebeurt er in je lichaam, geest en ziel heel veel. Je gaat echt innerlijk werk doen waarbij je soms lastige dingen voor je neus krijgt. Onthoud dat dit juist positief is, want dan veranderen er namelijk dingen in jou en in jouw leven. En daar zit een enorme shift die jou gaat helpen te transformeren naar de Single PowerMom die jij bent. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, want ik sta naast je wanneer je me nodig hebt.

Ik ga je niet vertellen dat het een makkie is. Je moet echt bereid zijn om het werk er voor te doen dat nodig is voor jou. En dan bedoel ik innerlijk werk. De verandering die jij zoekt ligt namelijk in jou en niet buiten jou. Jij voelt dat het anders mag, ga er dan ook voor!

De 6 modules

 1. Weer vertrouwen op jezelf
 2. Pijn en verdriet helen
 3. Schuldgevoel, falen en schaamte loslaten
 4. Omgaan met eenzaamheid en alleen zijn
 5. Opvoeden en leven vanuit je hart
 6. Intuïtief groeien & ontwikkelen (bonus module)

online cursus voor alleenstaande moeders die met zelfvertrouwen willen leven vanuit hun hart

Weer vertrouwen op jezelf en weer geloven dat jij belangrijk bent. Dat jij het waard bent en het verdient om gelukkig te zijn. In deze module ga je aan de slag met je zelfbeeld, mindset, persoonlijke ontwikkeling en ga je leren weer te durven vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie. Je maakt een actieplan waardoor je weer stap voor stap gaat vertrouwen op wie jij echt bent en wilt zijn. Het is tijd om weer vanuit je eigen gevoel te leven en daarop te kunnen vertrouwen.

In module 2 maken we ruimte om je pijnen en verdriet er te laten zijn. Verdriet van je scheiding, pijn van je ex, loslaten van je ex en het loslaten van woede en boosheid. Je leert ze te zien, te accepteren en je krijgt oefeningen om te helen van binnen uit. Gevoelens en emoties die je weg blijft stoppen komen in deze module tevoorschijn, zodat jij ze kunt (h)erkennen en doorbreken. Het zijn immers gewoon oude patronen en verhalen die niet langer bij je passen.

De weerstand voelen en er dwars doorheen gaan, blokkades aankijken en opruimen en helen in je eigen tempo. Je gaat je oude ik loslaten en je nieuwe ik tevoorschijn laten komen.

Schuldgevoel tegenover je kind, omdat het uit zijn of haar vertrouwde omgeving weg is gehaald. Schuldgevoelens omdat je leven op zijn kop staat en dus ook dat van je kind. Je moet meer gaan werken, er is minder geld, het op en neer gaan van de ene ouder naar de ander (of de andere ouder niet meer zien) en het feit dat beide ouders niet langer bij elkaar zijn. Het brengt allemaal schuldgevoelens met zich mee die er voor zorgen dat jij het gevoel hebt dat je continue tekort aan het schieten bent. Je denkt in alle opzichten gefaald te hebben als moeder, als partner en als vrouw. 

In deze module gaan we daarmee aan de slag, want deze gevoelens van schuld en falen zijn niet het uitgangspunt voor de rest van jouw leven. 

Hoe ga je om met het alleen zijn wanneer je 's avonds op de bank zit. Maar ook hoe stel je je op binnen sociale momenten, tegenover je ex en ex schoonfamilie, vriendinnen die je minder ziet en het gevoel dat je wereld kleiner en kleiner aan het worden is. Het alleenstaande moederschap kent veel momenten waarop je alleen bent, dat wil niet zeggen dat je weg hoeft te pieteren van eenzaamheid. Deze alleen tijd is op vele manieren in te vullen en die manieren ga jij ontdekken en omarmen.

Ik ga me niet bemoeien met hoe jij je kind opvoedt, maar wel met het vanuit je hart opvoeden van je kind.

Je leert weer te leven en op te voeden vanuit je hart, zoals jij dat graag wilt en voor ogen hebt. Het kan anders zijn gegaan dan je bedacht had en nu is je kans om het te gaan doen zoals jij dat wel wil. Je niet meer af laten leiden door wat anderen vinden of zeggen, maar vanuit je eigen gevoel keuzes maken en beslissingen nemen.  Jij neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Jij beslist en jij bepaald hoe jij opvoed en leeft.

Luisteren, herkennen en vertrouwen op dat nieuwe stemmetje dat je al zo lang niet meer hoorde en vertrouwde. In deze module gaan we hier aandacht aan geven. Met behulp van oefeningen en opdrachten ga jij stap voor stap meer en meer vertrouwen in je intuïtie. Wanneer jij met vertrouwen naar je intuïtie kan luisteren ga jij echt je hart volgen, ga jij echt opvoeden vanuit je eigen gevoel en leven zoals jij dat graag wil. 

Voor jou als jij graag weer wilt genieten en houden van je leven.

Voor jou als jij je geluk niet meer wil laten afhangen van anderen.

Voor jou als jij vanuit je eigen gevoel wil opvoeden en leven.

Voor jou als jij je intuïtie weer wil 'aan' zetten.

Voor jou als jij sterker in je schoenen wil staan.

Voor jou als jij van standje overleven naar echt leven wil gaan.

Voor jou als jij jezelf weer de belangrijkste persoon in je leven wilt maken.

Je kan de 6 weekse online cursus zelfstandig volgen via mail en in de bijbehorende Facebook groep. En je kan kiezen voor 1 op 1 persoonlijke coaching daarbij.

Kies je voor 1 op 1 coaching bij de online cursus, dan spreken we drie data en tijden met elkaar af waarop we elkaar online gaan spreken. We spreken elkaar in deze periode dus om de week, waardoor we echt stappen kunnen maken. Je kunt namelijk meteen delen waar je tegen aan loopt. Een 1 op 1 coachcall duurt 60 minuten waarin we specifiek aan de slag gaan met de punten waar jij tegen aan loopt in jouw persoonlijke situatie. 


Wil jij deze online cursus graag zelfstandig volgen, dan is deze optie voor jou!

Zelfstandig deze online cursus volgen

Wil jij graag deze online cursus volgen en daarbij persoonlijk online gecoacht worden door mij, dan is deze optie voor jou!

Zelfstandig deze online cursus volgen inclusief 3 x 1 op 1 coaching binnen het zes weekse programma

In de 14 jaar, waarin ik alleen voor mijn kind zorg, heb ik geleerd dat er één ding heel belangrijk is. En dat is goed voor jezelf zorgen, want dan kan je nog beter voor je kind zorgen. Veel moeders cijferen zichzelf compleet weg voor hun kind, zorgen voor iedereen om zich heen  en verliezen daarbij volledig uit het oog wie ze zelf zijn. Zeker wanneer je er alleen voor komt te staan lijk jij zelf het minst belangrijke in je leven. Maar begrijp goed dat het jouw leven is! En daarin moet jij goed voor jezelf zorgen. Zorgen dat jij je shit op orde hebt, je hoofd recht op je schouders hebt staan en je hart open staat voor zelfliefde, zelfvertrouwen en mogelijkheden.

Word je eigen beste vriendin. Laat je talenten en kwaliteiten weer toe en leer weer genieten van je leven. Dus maak tijd om aan jezelf te werken, en weet dat jij het vanaf nu niet meer alleen hoeft te doen. Jij bent belangrijk!

De modules staan online vanaf 8 maart!

De 6 modules nog even op een rijtje

 1. Weer gaan vertrouwen op jezelf
 2. Pijn en verdriet helen
 3. Schuldgevoel, falen en schaamte loslaten
 4. Omgaan met eenzaamheid en alleen zijn
 5. Opvoeden en leven vanuit je hart
 6. Intuïtief groeien & ontwikkelen (Bonus module)

 

Inclusief

 • Besloten Facebook community
 • Wekelijkse live Q&A waarin je mij persoonlijk jouw vragen kunt stellen
 • Gelijkgestemde mama's

 

Zelfstandig deze online cursus volgen

Zelfstandig deze online cursus volgen inclusief 3 x 1 op 1 coaching binnen het zes weekse programma

Betalen in termijnen is mogelijk, stuur een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com zodat we daar een afspraak over kunnen maken.

Hoe kan ik deze cursus volgen?

De cursus is online te volgen. Dat wil zeggen dat je via mail toegang krijgt, het werkboek en de video's ontvangt. Ook komt er een bijbehorende Facebook groep waarin ik lieve Q&A's doe tijdens de cursus weken en je gelijkgestemde mama's ontmoet.

Ik ben niet alleenstaand maar wel moeder, kan ik dan mee doen?

Ja dat mag, je bent van harte welkom als de cursus, de modules en onderwerpen je aanspreken.

Ik kan niet in één keer betalen.

Je mag in termijnen betalen. Stuur mij een mail en dan komen we daar zeker uit. contact.karinschrijver@gmail.com

Ik laat me snel afleiden door mijn ouders en vriendinnen en het lukt me maar niet om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Is deze cursus dan iets voor mij?

Ja zeker, deze cursus gaat je helpen om je niet meer af te laten leiden en juist naar je eigen gevoel te luisteren en te handelen.

Ik ben bang dat ik de verkeerde keuzes maak/heb gemaakt en dat nu mijn kind daar de dupe van is, ik weet niet of dit dan iets voor mij is?

Zeker is deze cursus dan iets voor jou. Je leert om deze pijn te helen, zodat je dat achter je kunt laten. Nu is de tijd om daar mee aan de slag te gaan en je kind hier ook vrij van te maken. Als jij het patroon in stand houdt, geef je dit ook door aan je kind.

Mag ik er ook langer over doen dan 6 weken?

Ja dat mag. De cursus blijft na de start twee maanden online staan. Je hebt dus in totaal 2 maanden toegang tot de cursus.

Heb jij een vraag die er niet tussen staat, plaats hem dan hieronder.

Ik reageer zo snel mogelijk op jouw vraag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.