Home » Trainingen & diensten » De intuïtie groeisprong

De intuïtie groeisprong

  • Weer leren vertrouwen op dat stemmetje dat je intuïtie heet!
  • Omgaan met je ego en twijfels!
  • Leer dagelijks je intuïtie in te zetten en te gebruiken voor meer rust en geluk!
  • Keuzes maken die ook echt goed voelen voor jou!

Net als kinderen hebben wij volwassenen ook intuïtieve groeisprongen. En hoe fijn is het als je doorhebt hoe ze werken en wat je er allemaal mee kunt. 

Toen ik eenmaal door had hoe intuïtie werkt en hoe ik er gebruik van kan maken, veranderde mijn leven enorm. En dat gun ik jou ook.

Wil jij dit ook, dat kan!

Tijdens deze online training ga je leren hoe jij de stem van je intuïtie kunt gaan herkennen en hoe je er naar kunt gaan luisteren. Want dat stemmetje heeft je zoveel te vertellen en wil je alleen maar omhoog helpen en aanmoedigen. 

Ik geef je praktische tools waar je meteen mee aan de slag kunt om die verandering te maken en je intuïtieve groeisprongen soepeler te laten verlopen. 

online cursus de intuitie groeisprong

Ga weer en meer vertrouwen op je eigen gevoel en op je intuïtie. Het is de weg naar je hart en naar je dromen.

Je ontvangt zes dagen (6 video's) lang mijn inspiratie, energie en kennis over hoe jij het meeste uit je groeisprongen kunt gaan halen.

Elk dag kijk je een video in de online leeromgeving  waarmee jij je intuïtie gaat gebruiken en inzetten, met als aanvulling een compleet werkboek met extra informatie en oefeningen. 

Uitverkocht

De intuïtie groeisprong

€ 33,00
Uitverkocht
Uitverkocht

De intuïtie groeisprong

€ 33,00

Je krijgt:

  • 6 video lessen
  • Compleet werkboek
  • Meditatie e book twv € 7,95

Je volgt deze training op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Ieder leert en ontdekt op haar eigen tempo en leren luisteren naar je intuïtie heeft rust nodig. Neem je tijd en rust wanneer je deze training volgt, zodat de informatie rustig verwerkt kan worden. Zo pas je de opgedane kennis rustig aan toe in je leven en leer je meer en meer luisteren naar je intuïtie.

Karin Schrijver Single PowerMom

Over Karin

Vanaf het moment dat ik moeder werd wilde ik vanuit mijn eigen gevoel gaan opvoeden. Het punt was alleen dat mijn omgeving dit ook wilde doen. Maar dan vanuit hun gevoel/hoofd en hoe zij vonden dat het moest.

Het was duidelijk dat dit kortsluiting veroorzaakte en ik maar wat aan het aanklooien ging. Dan deed ik wat ik zelf voelde, dan weer wat ik dacht te moeten doen en vervolgens probeerde ik het dan op hun manier. En met hun bedoel ik mijn partner, mijn (schoon)ouders, mijn vriendinnen, collega's, tante's enzovoort.

Logisch dat mijn zoon onrustig was, veel huilde en niet goed sliep. Achteraf is het allemaal heel duidelijk, maar toen ik in het moment zat snapte ik er echt de ballen van.

Het heeft even geduurd voordat ik het in de gaten had, maar toen ik het eenmaal door had veranderde alles!

Vanuit mijn eigen gevoel, mijn intuïtie dus, is (en was toen ook al) de allerbeste manier om mijn zoon op te voeden. Vanuit mijn intuïtie is de beste manier om mijn leven in te richten, keuzes te maken en mijn leven te leven.

Toen ik dat in de gaten kreeg en het voorzichtig ging uitproberen werd het magisch. Want dan ga je vanuit je eigen gevoel, vanuit flow, vanuit je natuurlijke staat van zijn handelen. Op alle fronten in je leven kun je dit toepassen en waarom zou je ook niet. Want het is heerlijk om op deze manier te leven!

Uitverkocht

De intuïtie groeisprong

€ 33,00
Uitverkocht
Uitverkocht

De intuïtie groeisprong

€ 33,00